:)

My photo
kuala lumpur, Malaysia
Nur Syamimi. gadis berkaca mata. books, cats, runningman, sports, hindi, baking, cards-lover. happy reading ppl ! =) "sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku hanyalah kerana Allah"

21 November 2011

kakak umu's wed :)

sekadar hiasan ^^

[ In the name of Allah, most gracious and most merciful ]

11.11.2011. inilah tarikh yang dipilih ramai untuk merakamkan memori terindah dan bahagia dalam hidup mereka. tidak ketinggalan kakak kepada sahabat akrab aku, ummur, iaitu nor azhani yang lebih dikenal sebagai kak eg. alhamdulillah, kak eg telah selamat bernikah dengan kekasih hatinya pada tarikh tersebut. tahniah again kak eg ^_^


13.11.2011, majlis resepsi bagi pihak mempelai perempuan telah diadakan. aku keluar rumah seawal jam 8.30++ pagi jahh. haha. memang tak pernah la kan aku g wedding orang seawal pagi tu. aku bertolak awal pon ada sebab, fes, venue nye agak jauh dari rumah aku. seken, khidmat aku dan saudari atiqah diperlukan untuk menjadi errr, tgk je la gambar nanti ye ? aku segan nak bercerita. ;p 


kad jemputan. comel mcm birthday party invitation ^^

antara sahabat2 handai yang hadir pada hari penuh bermakna itu ialah saudari anis, aimi, atiqah, mimi adam, azad, abu, mira mokhtar, fatin dan juga izzati suki. warna tema yang telah dipersetujui ialah coklat



1st wedding yg aku attend buat dekat pool. so, mmg eksaited sket lah nak pegi. ;p
ummur, dua dari kanan, orang kuat majlis =)
boleh cilok bape banyak kau nak ^^
sambil mengarang teks ;D
haaaa. ini lah dye. ye, kami berkhidmat as a emcee yg tak bertauliah on that day. maaf ye umu banyak kekurangan ;)
antara yang hadir bagi memeriahkan majlis.
caca + abang yang sungguh adorable ^^
us :') <3
mr.presiden turut hadir bersama keluarganya ;)
u guys look really sweet in this pic. mu wif angah. <3
moga berbahagia hingga ke syurga kak eg dan abg khairul :)

tak sabar menanti batch 18 gen yang akan mengikut jejak langkah kak eg selepas ini. ;) entah siapa entah bila menyusul giliran aku. semuanya sudah tertulis di luh mahfuz. yang penting tugas kita adalah mempersiapkan diri untuk menjadi lebih soleh / solehah. insyaAllah :) 




“Dan di antara tanda-tanda kebesaranNya ialah Dia menciptakan pasangan-pasangan untukmu dari jenismu sendiri, agar kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan Dia menjadikan di antaramu perasaan kasih dan sayang. Sungguh, pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda (kebesaran Allah) bagi kaum yang berfikir,”.
[Ar-rum : 21]


# mari persiapkan diri ?? :) 
# tak sabar nak menyaksikan perlawanan bola sepak malam ni. go harimau malaya !! 

stay cute ppl. much <3 ,
[nur]


2 comments:

doubleA said...

hahahahaha tak sabar dah keeeee nak naik pelamin :P

n.u.r said...

hahahahaha. banyak la kau. laaaaaambat lg turn aku. kau lah dulu. aku dahulukan yg lebih tua. xnk langkah bendul. ^^