:)

My photo
kuala lumpur, Malaysia
Nur Syamimi. gadis berkaca mata. books, cats, runningman, sports, hindi, baking, cards-lover. happy reading ppl ! =) "sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku hanyalah kerana Allah"

09 November 2012

where are you ??

[ In the name of Allah, most merciful and most compassionate ]


alhamdulillah. sebelum apa2, mari kita tadahkan kedua-dua tangan kita atas nikmat yang dikurniakan sehingga hari ini tidak lain dan tidak bukan iaitu nikmat islam dan juga iman :)


mid sem 
=finished

perasaan
=undefined

result
=?

exam dah abeh. kuiz pon. tapi tetap tak rasa happy mana pon. huhu. mengapa ye ? hmmm. aku sendiri tak dapat cari puncanya. yg penting skrg, aku rasa nak balik. nak jumpa family. rindu semua sangat T.T *oke, every week pon rasa gitu. cuma kali ni rasa nak balik tu lagi membuak-buak.  

" yang dah lepas biarkan ia berlalu pergi. yg penting, you have to keep MOVING forward ! " -SA-

                                                *********************************

# moga sang pelangi datang berkunjung setelah sang hujan merembeskan segala isinya :'')
# where are you now ?? :$ 



2 comments:

doubleA said...

siapa pulak yang kau cari ni? btw, SA tu stands for Syamimi Ahmad ke? :P

n.u.r said...

hahaha. takde sp pongg ;p erghhh. takde keje nak quote kata2 sndiri. hahaha.