:)

My photo
kuala lumpur, Malaysia
Nur Syamimi. gadis berkaca mata. books, cats, runningman, sports, hindi, baking, cards-lover. happy reading ppl ! =) "sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku hanyalah kerana Allah"

20 December 2011

secebis harapan (",)

[ In the name of Allah, most gracious and most merciful ]

bukak-bukak emel -----> 1 unread message.


click.


dapat comment from cik aisya. abie ! haha. aku mintak maaf weyh. aku ingat kau taw. aku pulak jenis tak publish blog ni. malu lah. kui8. ^^ 


pendek cite cik aisya mengatakan dalam commentnya bahawa beliau tidak tahu akan kewujudan blog aku. takpe bie, tak ramai yang tahu. hehehe. :) post aku pon tak sebanyak insan-insan yang aktif berblogging. aku adalah seorang blogger yang pasif ! kihkihkih ;D


singgah sebentar malam ni. *act dah pagi


cuma ingin menyatakan harapan aku untuk menyiapkan entry aku sepanjang berada di mekah. walaupun ingatan aku dah tak berapa nak segar, tapi aku akan cuba usahakan. to all readers, really hope that kalian tak akan misunderstand tujuan sebenar aku. :) aku cuma nak berkongsi pengalaman sepanjang berada di sana juga aku ingin pahatkan antara kenangan yang tidak mungkin akan dilupakan dalam bentuk penulisan. salah satunya melalui blog ni. insyaAllah ^^

aku takut. setiap patah kata yang aku tulis akan dipersoalkan di akhirat kelak. jadi jika aku tersilap kata, mohon kalian sudi tegur. aku juga manusia biasa yang kerap kali melakukan dosa. moga apa yang dilakar memberi manfaat kepada kita semua. insyaAllah. 



credit to en.syahirul :)


# mari sama-sama kita tanamkan niat untuk menjejakkan kaki ke sini ? insyaAllah, moga kita dimurahkan rezeki. :')
# gambar aku dalam lappy semua dah hilang. termasuk gambar umrah 2011 juga :'( mohon kalian doakan akk aku masih lagi menyimpannya.
# aku akan cuba secepat yang mungkin untuk next post. doakan aku kuat. terima kasih :)


thanks for reading guys. much <3,

[nur]

2 comments:

doubleA said...

doakan kau kuat tu apa? kau tak sihat ke? hehehe blur sikit

n.u.r said...

HAHA ! doakan aku kuat untuk terus menulis. kihkihkih. ;p