:)

My photo
kuala lumpur, Malaysia
Nur Syamimi. gadis berkaca mata. books, cats, runningman, sports, hindi, baking, cards-lover. happy reading ppl ! =) "sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku hanyalah kerana Allah"

14 April 2011

fes entri spjg idop :)(:

Dengan gembiracitanya, saya, penyimpan mohor besar raja2 ingin memaklumkan kpd anda smua bahawa mood sawan sy utk menulis blog tbe2 dtg menyergah tpt jam 11.34pm 13 april 2011. aku act bkurun2 dh, mmg agak minat jugaklah bca blog2 org ni. n dipendekkn cite, *sila bca smp abeh ye ? smlm aku wt lwtn smbil menelaah di destinasi2 perlancongan belogsepot saudara hafizin ismail, saudari elle, *anis,amy,fizin-korg taw sp :) , cik aisya, cik iffah sundari, dan saudarasaudari yg lain2. ketika itulah angin sawan barat daya aku btiup kencang utk menulis sdikit coretan buat tatapan umum saudarasaudari.

Justeru, pd hari ini, setelah g dating bsama dentist tersayang, aku trus menghantarkan khidmat pesanan ringkas kpd saudari anisamira. beliau menyokong pnuh hasrat murni aku ni. isk isk. :') toce toce. maka, akhirnya, tercetuslah generasi belogsepot pertama aku. asalnya nk ltk hantukaklimah.blogspot. tp tp dan tp, jiwa aku xtenang. haha. so, ltk lah name cimot, memandangkan dye pon tgh tido kt tepi aku. *cimot ! ckp tima ksih skng. meow ! ^^ klo aku tulis x best o mrapu2, maap la ye. aku bknnya pakar dlm bidang penulisan ni. oke, aku nk g mkn. ubat2 sdia menanti. nanti aku apdet ag. insyaAllah. ade sawang tu, rajin2 lah ye bersihkan ? trimas. oke, assalamualaikum ^^

5 comments:

doubleA said...

yeayyyyyy makhluk pertama !! :))

n.u.r said...

haha. tahniah lah ye ! hehe. t da siap next post aku gtaw :))

cik aisya said...

mimie ! i didnt notice pon yg kau ade blog. huargh! tk bgtaw pon kan. *hentak2 kaki* tacink wooo! haha. nseb post kau tak byk lg. boleh dimaapkn. hehe. mie, aku suka bce entry kau ! :') menulis lah lg syg.. aku menyokong dr jauh..

n.u.r said...

abie !! hahahaha ! aku ingat kau taw ! maap2 ! hahaha. aku pon xpnah post kat wall aku. malu lah orang bace. aku tulis ape yg aku rasa nak tulis je *oke, sounds like 'yana' pulak. >.< hahaha. comel lah abie hentak2 kaki. kekeke. bukan tak banyak lagi. memang tak banyak pon. huahuahua. hehe. thanx bie ! :') insyaAllah, masa tu memang ada. cuma bergantung pada tahap kerajinan aku. hehe. tq once again cik aisya ! :)

n.u.r said...

ouh, lupe nak tanye, mane kau jumpe blog aku ? hehehe XD